Levenskracht

Mijn missie:
de levenskracht van dier en mens weer tevoorschijn halen
en het laten zien van de spiegel die dieren ons voorhouden.
Bewustzijn is daarbij onmisbaar voor genezing, de harmonie herstellen.

Lange reis

Door middel van een burn-out bracht het leven mij een lange zoektocht naar mijn eigen levenskracht. Mijn verlangen om vanuit hart en ziel te willen leven dreef mij al die jaren voorwaarts. Juist deze reis bracht mij de opleiding tot veterinair natuurgeneeskundige aan de Silverlinde. Terwijl mijn dieren mij leerden over de wisselwerking tussen mens en dier en de spiegel waarin ik keek.

Naast een leraar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling gedurende vele jaren, was mijn inmiddels overleden paard Pavarotti hierbij een van mijn grootste leermeesters. Zodat ik vervolgens de opleiding tot Excellent Coach met methodiek Paard als Spiegel bij HorSense volgde.

Na het afronden van de opleidingen was ik er nog niet. Diepgewortelde angsten blokkeerden mijn levenskracht. Intense jaren volgden waarbij mijn hele leven overhoop werd gegooid. Om uiteindelijk te vinden wat ik zocht, mijn eigen levensgeluk, mijn levenskracht en bovenal mijzelf.

Genezing door inzicht
Door deze lange reis ben ik steeds gevoeliger geworden voor alles om me heen. Mijn bewustzijn is gegroeid om snel in te zien wat er speelt bij mezelf en daarmee kan ik het ook zien tussen mens en dier. Welke processen zich afspelen op het niveau van de ziel, dat wat vaak niet direct zichtbaar is. Met behulp van deze inzichten kan iedere keer opnieuw een stapje worden gezet terug naar de eigen levenskracht. Waarbij mijn intuïtie mijn grootste raadgever is.

  • Ilse van Veen medicijnvrouw paarden Centrum Equus