Zoektocht naar mijzelf

Dit persoonlijke verslag vertelt over haar reis hoe Ilse de leidsels van haar leven zelf weer in handen neemt. Om zo dromen en verlangens te verwezenlijken.

Middels dit boek wil ze haar ervaringen delen hoe ze, met behulp van inzicht en bewustwording, een leven met veel wanhoop en zelftwijfel heeft kunnen omvormen. Zodat mensen geïnspireerd kunnen worden om oude gewoontes om te zetten naar een gelukkiger, liefdevoller en krachtiger leven.

Het verhaal gaat over de vele processen waar Ilse doorheen is gegaan op zoek naar zich gelukkig willen voelen, innerlijke rust en bovenal naar zichzelf. Door het onverzettelijk willen volgen van haar hart, het voeren van een praktijk natuurgeneeskunde voor dieren, ontstaat een persoonlijke reis. Deze leidt uiteindelijk naar de liefde en het vertrouwen in zichzelf. Hierbij laat zij zich leiden door haar intuïtie. Terwijl dieren, in het bijzonder paarden, een belangrijke rol spelen in haar leven.

Lezingen
Ilse verzorgt interactieve lezingen met het boek waarbij ze vertelt over het ontstaan van de zoektocht,
 het schrijfproces en de totstandkoming van het boek. Alsook over de relatie mens-dier en persoonlijke ontwikkeling. Om te eindigen met een stukje voorlezen uit het boek. Na afloop is er gelegenheid tot het stellen van vragen, ontmoeting en het laten signeren van het boek met een persoonlijke boodschap.

Ilse van Veen (1977) is werkzaam als natuurgeneeskundig therapeut voor dieren en intuïtieve coach. Hierbij zet zij zich in voor de spiegel die dieren voorhouden, zodat mens en dier kunnen leren van elkaar. ‘Bewustzijn is onmisbaar voor genezing’, aldus Ilse. Voor meer informatie zie www.centrumequus.nl of bel 06-13216365.

Omschrijving
Een persoonlijk verslag over hoe Ilse de leidsels van haar leven weer zelf in handen neemt. Een ogenschijnlijke tegenslag zorgt voor de ommekeer die haar brengt op het pad van haar hart. Daarmee ontstaat een lange zoektocht. Het verlangen naar het voeren van een praktijk veterinaire natuurgeneeskunde is haar drijfveer. Na een succesvolle start slaat de angst echter toe. Er gaat een deur dicht, waarvan het zoeken naar de sleutel jaren in beslag neemt. De onderliggende motivatie hiervoor is haar werk te willen doen vanuit liefde. Dat leidt tot een weg vol hobbels om uiteindelijk te hervinden wat ze al zo vroeg was kwijtgeraakt.

Bestellen boek
Het boek is verkrijgbaar door een e-mail te sturen met ‘Zoektocht naar mijzelf’, je naam, adres en eventueel bedrijfsnaam.
Indien je er een persoonlijke boodschap in wilt, meld dit even in de mail en onder welke naam.

Prijs € 15
Verzendkosten inclusief binnen NL
Formaat 145x210x17 mm
Aantal pagina’s 248
Levertijd 2-3 werkdagen
Auteur Ilse van Veen
Biografie Ilse van Veen (1977) is al van jongs af aan gedreven om deze wereld een beetje
liefdevoller te maken. Hierbij spelen dieren, in het bijzonder paarden, een
belangrijke rol. Als veterinair natuurgeneeskundige, healer en intuïtieve coach
zet ze zich in om dit doel te verwezenlijken.
ISBN 978-94-022-4578-3